Myydyimmät

Tuoteryhmät

Information

Valmistajat

Tavarantoimittajat

  • Fashion Supplier

Tilausohjeet

Tilausohjeet:

 

Tehdäksesi tilauksia sinun on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.

Maksutavat:

Maksukaista:

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Maksukaista Lasku.

Maksukaista Lasku

arvato Finance tarjoaa Maksukaistan kanssa mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Laskun maksuehto on 14 päivää. Laskulla ostaminen edellyttää että olet yli 18 -vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa johon toimitus tapahtuu ja luottotiedot ovat kunnossa.

Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa osissa. Sinä päätät itse haluatko maksaa erissä. Tämä edellyttää PayByBill -luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. Voit koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton.

PayByBill -luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätään 2,90 euron luotonhoitomaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 19,50 %. Korko on sidottu Euroopan keskuspankin puolivuosittain määrittämään viitekorkoon. Lisäksi luoton perustamisesta peritään 9,50 euron kertaluonteinen perustamiskulumaksu. PayByBill –luoton tiliehdot voit lukea täältä: http://finance.arvato.com/fileadmin/user_upload/Finland/terms_conditions/PBB_-_arvato_Finance_-_Luottoehdot_-_20032014.pdf

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilisiirto:

 

Tehtyäsi tilauksen loppuun saat ohjeet sähköpostiin kuinka suoritat tilisiirtomaksun loppuun.

 

Kun maksu näkyy meillä viive yleensä 1-3 vrk, toimitamme tuotteet saman vuorokauden aikana sinulle. Kun tuotteet ovat postitettu saat siitä sähköpostiisi tiedon

 

Mikäli haluat nopeuttaa tuotteiden lähetystä voit lähettää kuvan suoritetusta maksusta niin tuotteet postitetaan heti kun viesti on käsitelty.

 

Postimaksut 4,90 € ja yli 100€:n tilauksissa ilmainen toimitus!

 

Mikäli valitset nouto Viljakkalan myymälästä laittamalla viestin voin myös tuoda tuotteet sovitusti Länsi-Pirkanmaalle.

.